Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ARİFOLGUN
ARİFOLGUN

EN BÜYÜK YALAN

Yorum

EN BÜYÜK YALAN

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1055

Okunma

EN BÜYÜK YALAN

EN BÜYÜK YALAN

DOĞRUDUR YAĞMURLARIN YAĞDIĞI
ŞİMŞEKLERİN ÇAKTIĞI DOĞRUDUR.
DOĞRUDUR MEVSİMLERİN DEĞİŞTİĞİ
YAPRAKLARIN SOLDUĞU DOĞRUDUR
DOĞRUDUR RÜZGARLARIN ESTİĞİ...

BİR YALAN VAR KAİNATTTA
KOCAMAN BİR YALAN...
İNANANLARI ALDATAN
BİR GÜL GİBİ SOLDURAN
KOCA BİR YALAN
BİR YALAN Kİ ADI AŞK....


ARİFOLGUN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

En büyük yalan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz En büyük yalan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EN BÜYÜK YALAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
meryemzemerot
meryemzemerot, @meryemzemerot
27.10.2009 22:44:17
BİR YALAN VAR KAİNATTTA
KOCAMAN BİR YALAN...
İNANANLARI ALDATAN
BİR GÜL GİBİ SOLDURAN
KOCA BİR YALAN
BİR YALAN Kİ ADI AŞK....


Sadece ve sadece kabahatli insanın kendisi, böylesi bir yalanın varlığını bildiği halde inanan...

Selam ve Saygılar
Meryem Zemerot
senaa
senaa, @senaa
18.10.2009 14:59:24
5 puan verdi
Güzel şiir çokkkkkkkkkkk haklısınız aşk koca bir yalan inanmayın aşka..
Kutlarım şair arkadaş..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL