Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
emre vehbi alkan
emre vehbi alkan

AVUÇLADIM YILDIZLARI CEPLERİME DOLDURDUM

Yorum

AVUÇLADIM YILDIZLARI CEPLERİME DOLDURDUM

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

361

Okunma

AVUÇLADIM YILDIZLARI CEPLERİME DOLDURDUM


Yıldızlarla dolu bir geceydi
Aklıma ilk sen geldin dostum
Yokluğunu ve hasretini gönlümde duydum
Sen yıldızları çok severdin dostum
Senin için avuçladım gökyüzünden
Ceplerime doldurdum…

Herkes güneş resimleri çizerdi defterine
Sen yıldızlarla oynardın dostum
Yıldızlarla dolu geceye bakarken
Aklıma yine sen geldin dostum
Senin için avuçladım gökyüzünden
Ceplerime doldurdum…

Emre VEHBİ ALKAN
ŞİİRBAZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Avuçladım yıldızları ceplerime doldurdum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Avuçladım yıldızları ceplerime doldurdum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AVUÇLADIM YILDIZLARI CEPLERİME DOLDURDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kova270167
kova270167, @kova270167
1.1.2010 18:33:37
bittii.hepsini okudum.kaleminiz dert görmesin inşallah.tebrikler ederim.
onur özgün
onur özgün, @onurozgun
28.12.2009 16:36:40
5 puan verdi
tebrikler ilk ve hoş şiir iniz

SAYGILAR ...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL