Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
imahli
imahli

SİYAHTAN KURTULMAK

Yorum

SİYAHTAN KURTULMAK

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1451

Okunma

SİYAHTAN KURTULMAK

SİYAHTAN KURTULMAK

Karanlıktan!
Çıkmak istedim,
Camsız duvarlarımı,
Beyaza boyadım,
Siyahtan!
Kurtulurum diye,
Sadece;
Alaca gri oldu.
Gördüğüm…

(25.05.08, 02,38)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Siyahtan kurtulmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Siyahtan kurtulmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SİYAHTAN KURTULMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
sapancalı
sapancalı, @sapancali
12.10.2009 22:03:28
5 puan verdi
Biz ne kadar müdahale etmeye çalışsak da; önünde bir yaprak misali , ordan oraya sürüklenmekten kurtulamıyoruz, kader denen rüzgarın.Duvarlarının beyaz kalması temennilerimizle
esinlerin bitmesin, tşklr.
SenAY.
SenAY., @senay-
9.10.2009 02:39:54
5 puan verdi
guzeldi ...

tebrikler
simray
simray, @simray
8.10.2009 22:16:34
Karanlıktan!
Çıkmak istedim,
Camsız duvarlarımı,
Beyaza boyadım,
Siyahtan!
Kurtulurum diye,
Sadece;
Alaca gri oldu.
Gördüğüm…


Hoştu....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL