Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
sehnaz_
sehnaz_

....

Yorum

....

( 3 kişi )

8

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1576

Okunma

....

....

....

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz .... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zdmr
zdmr, @zdmr
27.9.2009 15:41:23
sevgiyi,sevmesini bilenlere çok güzel ifade ... diline sağlık
Halim Erdemli
Halim Erdemli, @halimerdemli
27.9.2009 14:15:45
tertemiz bir şiirdi.

yüreğime güzellikler fideledi.

varolun efendim.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
27.9.2009 14:03:14
Beğeni:
2
Okunma:
1576
Yorum:
8
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL