Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Gurbet 35
Gurbet 35

Hasretim sensin

Yorum

Hasretim sensin

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

834

Okunma

Hasretim sensin

Gözler hasretle bakarken
Sensizlige
Bir yanım boş kalmışken
Bu dünyada
Ben ağlarken hergün peşinden
Hasretle
Sessiz geçiyorsa gecelerim
Zifiri karanlıkta
Kalp atışlarım zayıflamışsaki
Yoklugunda
Ben seni bu kadar çok sevmişken
Sarılamıyorsam
Beyazlamışsa saçlarım hasretten
Tarayamıyorsam
Fazla dayanmaz bu can yokluguna
Yok olur gider
Geriye sadece kalır hatıralar
Tabi sende sevdiysen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hasretim sensin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasretim sensin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hasretim sensin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
su_misali(Gülhun Ertilav)
su_misali(Gülhun Ertilav), @su-misali-gulhunertilav-
26.9.2009 00:11:19
5 puan verdi


bir hatıra bıraktıysa eğer

sevmiştir mutlaka

kutlarım şair

saygılarımla

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL