Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Kasım Başboga
Kasım Başboga

yıldız kyaması

Yorum

yıldız kyaması

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1087

Okunma

yıldız kyaması

Nicedir gözyaşlarım kurudu
Artık akmaz oldu ve hüzün çöktü
Sordum hasret çekiyor dediler
Apansız gelirmiş gözlere vururmuş

Dalarmış uzaklara hep iç çekermiş
Çevresindeki hiçbir şeyi görmezmiş
Beklermiş bıkmadan usanmadan
Belki bir yıldız ışık saçar diye

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yıldız kyaması Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıldız kyaması şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yıldız kyaması şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
çigdem
çigdem, @cigdem46
20.9.2009 22:11:53
Beklemek.. sabır ister...
Uzak da olsa yıldızları görüp
mutlu olmak...
Güzeldi.
güzyaprakları
güzyaprakları, @guzyapraklari
20.9.2009 18:40:35
5 puan verdi
tebrik ederim amcam .. çok içli... gözlerim doldu... leyla kardeşiniz.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL