Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
dideliti
dideliti

korkak kahraman

Yorum

korkak kahraman

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

978

Okunma

korkak kahraman

Yıkık bir masaldı ben büyürken anlatılan,
Kırık dökük bir sandal kıyıya dokunan,
Sadece sen misin bu sandalda yaralanan,
Sadece martı değil ki uçmak için çırpınan,
Benim kalbim şuan yardıma en muhtaç olan,
Eli kolu bağlı bir köşede oturan,
Sen hiç gördün mü sevdaya acıkan,
BEnim işte o masaldaki en korkak kahraman...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Korkak kahraman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Korkak kahraman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
korkak kahraman şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
30.8.2009 18:14:57
Beğeni:
0
Okunma:
978
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL