Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
atakan akan
atakan akan

YirmiÜç Ocak

Yorum

YirmiÜç Ocak

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

983

Okunma

YirmiÜç Ocak

YirmiÜç Ocak

YirmiÜç Ocak

Takvimler, o istasyonu gösteriyor,
Saatler, o terminali gösteriyor.
Hani geri geleceğim deyipte gelmediğin,
O istasyonlar ve terminalleri gösteriyor...

Resimler hep en tarafsız haliyle seni gösteriyor,
Gazetelerde manşet hiç değişmeksizin sensin.
Yatağım buz kesildi ve yastığım taş,
Sen yoksun madem neden nefes alıyorum

Dört duvar bir mezarda yaşıyorum,
Sen yoksun diye kalbim bile ölü kesildi...
Rüzgar her seferinde beni teğet geçiyor,
Kokunu doya doya içime çekemiyorum...

Şimdi günlerden YirmiÜç Ocak,
Yani doğum günüm...
Pastamın mumlarını üflerken
Bir kez daha seni diliyorum Tanrı’dan...



Atakan Akan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yirmiüç ocak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yirmiüç ocak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YirmiÜç Ocak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL