Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
şair_memet
şair_memet

PERİ Mİ? MELEK Mİ?

Yorum

PERİ Mİ? MELEK Mİ?

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1572

Okunma

PERİ Mİ? MELEK Mİ?

BAKTIĞIM SADECE FOTOĞRAFINDI
VE O FOTOĞRAF HERŞEYİ ANLATIYORDU
KALBİNİN GÜZELLİĞİ YÜZÜNE YANSIMIŞTI
O ANIN NEŞESİ GÖZLERİNDEN BELLİYDİ
İLK GÖRDÜĞÜMDE PERİ ZANNETTİM
AMA SONRA FARKETTİM
SEN DÜNYAYA GÜLÜŞÜ İLE NEŞE
GÖZLERİNDE Kİ IŞIK İLE AYDINLIK
VE YÜREĞİ İLE AŞKI
DAĞITMAK İÇİN GÖNDERİLMİŞ
KANATSIZ BİR MELEK OLDUĞUNU FARKETTİM

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Peri mi? melek mi? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Peri mi? melek mi? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PERİ Mİ? MELEK Mİ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
çiğdem çelik
çiğdem çelik, @cigdemcelik
16.8.2009 18:07:50
5 puan verdi
NE GÜZEL FARKETMİŞSİNİZ VE BİR MELEK VAR YANINIZDA...

KUTLARIM ÇOK GÜZELDİ...

AMA ŞİİRLERİNİZİ KÜÇÜK HARFLE YAZIN BENCE DAHA ESTETİK OLUR...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL