Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
ad
adelante

DANS ET BENİMLE

Yorum

DANS ET BENİMLE

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2877

Okunma

DANS ET BENİMLE


Ne olur dans et benimle sevgilim
Herşeyi unut ama kim olduğunu unut
Sar sarmala beni
Sıcaklığın içime işlesin
Kokun kokuma karışsın sevgilim
Hiç ayrılmayacak gibi sarılalım birbirimize
Yapamadıklarımıza inat dünyanın en güzel dansını edelim
Ne olur dans et benimle sevgilim
Yok olalım o an
Kimse kalmasın etrafımızda
Sadece sen ve ben kalalım
Bir gün anılarında kalırsam eğer
Beni hep o dans ettiğimiz anla hatırlamanı istiyorum
O yüzden ne olur dans et benimle sevgilim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dans et benimle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dans et benimle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DANS ET BENİMLE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mordağlarınkaçağı
mordağlarınkaçağı, @mordaglarinkacagi
16.7.2009 11:45:41
Ne olur dans et benimle sevgilim
yalvarırcasına,,,
seni anlıyorum be dost !

saygıyla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL