Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Doğanbeyhan
Doğanbeyhan

Kutup yıldızım

Yorum

Kutup yıldızım

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1692

Okunma

Kutup yıldızım

Her günün bitiminde karanlık varsa,
Sen karanlıkları delen yıldız gibisin.
Yaprağı dal toprağa nasıl bağlarsa,
Sen de beni hayata bağlar gibisin.

Sen kaybolan yollarımda kutup yıldızı,
Bana yol gösteren ilham verensin.
Sen hem gonca gül rengi kırmızı,
Hem de üzerinde şebnem gibisin..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kutup yıldızım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kutup yıldızım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kutup yıldızım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Neva Ney
Neva Ney, @neva-ney
24.5.2010 15:48:32
güzeldi. saygılar..
ramazan.efe
ramazan.efe, @ramazan-efe
1.7.2009 02:23:16
Sen de beni hayata bağlar gibisin.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL