Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
denizuzay
denizuzay

İnhilallerde zaman

Yorum

İnhilallerde zaman

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

4,5

Puan

1026

Okunma

İnhilallerde zaman

İnhilallerde zaman



kelimelerim sustu sanma! ...
ruhumda,
harf harf çoğalıp,
inhilallerde,
asumana
bir bir
yıldız oldular.....

Deniz Uzay


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

İnhilallerde zaman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnhilallerde zaman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnhilallerde zaman şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
denizdeki kırılma
denizdeki kırılma, @denizdekikirilma
24.5.2009 18:26:09
demek ki söylenecek daha çok söz var heybede..


saygılar kaleme.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
24.5.2009 17:19:05
Beğeni:
0
Okunma:
1026
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL