Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ramazan Korkmaz
Ramazan Korkmaz

Derin ve uzun bir öyküyüm ben!...

Yorum

Derin ve uzun bir öyküyüm ben!...

( 3 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2010

Okunma

Derin ve uzun bir öyküyüm ben!...

Hikâyesi çok önceden yazılmış,
Derin ve uzun bir öyküyüm ben...
Anlatsam beni...
Anlaşılmaz,anlayamazlar!...
Riva kalmışım her şeye,
Her şeyse bana yabancı!...
Ulaşmak istediklerim,
Hepsi benden çok uzaktalar...
Nihayeti bekliyorum.
Esiri olmuşum,
Nefsimin,
Tutkularımın...
Yalnızlıklar,karanlıklar içinde
Bir ben benleyim!...
Hikâyesi çok önceden yazılmış
Derin ve uzun bir öyküyüm ben!...

Ramazan Korkmaz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Derin ve uzun bir öyküyüm ben!... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Derin ve uzun bir öyküyüm ben!... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Derin ve uzun bir öyküyüm ben!... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL