Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
tahsinbasak
tahsinbasak

köyümün ak kavakları

Yorum

köyümün ak kavakları

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1336

Okunma

köyümün ak kavakları

Boşyere heel heel deme bıldırcınlara..
onlar
çoktaaan unuttular
tırpan seslerini.

lal olmuş kurbağaların dilleri
dökülmüyor artık alın terleri
derelere.

susturuldu kuşlarımız...
ötmüyor artık
köyümüzün ak kavaklarında

keklikler vardı ya hani?
yoklar artık.
söküp atmışlar boyunlarındaki
halkaları.
birileri özgürlük adına kandırmış onları.

benmi?
ben nerdemiyim?
ah be kardeşim
ben nerden bileyim.

sivas-kangal - YUKARIHÜYÜK köyü (Cerrah Hasan Başak anısına)...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Köyümün ak kavakları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Köyümün ak kavakları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
köyümün ak kavakları şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ta
tayfunpolatkan, @tayfunpolatkan
22.4.2007 15:25:51
Mazimizi bu şiirde hatırlattınız,sağolun...
arif
arif, @arif
13.4.2007 10:41:02
Ah ben de köyümü çok özledim. nerde eski köyler. bir başkaydı değil mi?

kutlarım.
aynur soysal kumcu
aynur soysal kumcu, @aynursoysalkumcu
13.4.2007 10:39:42
tebrıkler tahsın bey kalemınız daim olsun.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL