Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
galabet
galabet

hikaye

Yorum

hikaye

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1843

Okunma

hikaye

senin dudakların pembe
ellerin beyaz
al tut ellerimiz bebek
tut biraz

benim doğduğum köylerde
buğday tarlaları yoktu
dağıt saçlarını bebek
savur biraz.
"Hayatta her şey bir hikayeden ibaret.Bizim hikayemizde bu oldu.C.K.’ nin dediği gibi tüm şair dostlara selam olsun.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hikaye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hikaye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hikaye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
tu
tuğba ulu, @tugbaulu
15.4.2009 23:26:40
bütün şiirlerinin silinmesi
ve engellenmesi gerekir bence.
Nesrin Akalmış
Nesrin Akalmış, @nesrinakalmis
15.4.2009 22:52:40


çalıntı şiir


ve iki şiirinin içini boşaltmıştır üye. üyelik onayı alındı


tu
tuğba ulu, @tugbaulu
15.4.2009 22:27:48
cahit külebinin şiiri değil mi bu.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL