Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
naxres
naxres

SENDEN AYRILDIGIM

Yorum

SENDEN AYRILDIGIM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

986

Okunma

SENDEN AYRILDIGIM

SENDEN AYRILDIGIM GÜNDEN BERİ
DÜŞLERE DALIP GİDİYORUM
O SEVĞİNİN DUYGUSUNU
GÜLÜŞÜN GÖZÜMÜN ÖNÜMDEN GİTMİYOR
SON AYRILIK GÜNÜNDE
HEP ANIMSIYORUM
YOKLUGUNU HİSSEDİYORUM
SEVDANA İHTİYACIM VAR GÜLİZAR

GECE UYKU GÖZÜME GİRMİYOR
ZALİM KADERİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM
BİZ BİR FİDAN DALIYDIK
ŞİMDİ BİRİMİZ DAGDA BİRİMİZ BAĞDA
UNUTAMAM SENİ MAHŞERİN SON GÜNÜNDE


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Senden ayrıldıgım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senden ayrıldıgım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENDEN AYRILDIGIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
aynur soysal kumcu
aynur soysal kumcu, @aynursoysalkumcu
6.4.2007 19:12:18
tebrıkler serkan bey.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL