Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Mehmet Kahhar
Mehmet Kahhar

Mahşer-i A Ş K

Yorum

Mahşer-i A Ş K

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1542

Okunma

Mahşer-i A Ş K

Mahşer-i A Ş K








Sorguna talipken,
Mahşere ihale edildi ; A Ş K




Zemin etüdü yapılmamış bir aşkın
taşıyıcı kolonlarıydık
yüklendiğimiz yükün ağırlığıyla
günden güne dibe battık...






Terzilerin olduramadığını,
giymek için verilen uğraş
Ve sen köşe başında gidişime
düşürdüğün iki damla yaş..





Hayat,
heybetimden almaz
görünüşe aldanma
içten içe çürütür
yavaş yavaş..







Hükmü giydirilen mahkuma
bark olmaz hiç bir ocak
sevgini sevgimle yoğur ki
ölümümle doğrulansın,
Mahşer-i A Ş K !




Kahhâr







Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mahşer-i a ş k Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mahşer-i a ş k şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mahşer-i A Ş K şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Devrim Tülay
Devrim Tülay, @devrimtulay
18.5.2009 19:16:37
tebrikler...güzel bir anlatım...
resimse başka güzel...
özetle teşekkürler...)
saygımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL