Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
30ocak
30ocak

Yokluğunda ben

Yorum

Yokluğunda ben

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

863

Okunma

Yokluğunda ben

Ela gözlerin geliyor gözlerimin önüne,
Her göz yumuşumda
Düşlerime düşüşüne…
Her teslim oluşumda,
Bin bir sorguya çekiyor ellerimi ellerin!
Sözlerin dilime kelepçe,
Ne konuşsam hep aynı, tuhaf lehçe;
Kelimeler birer düğüm yokluğunda
Ve yokluğun, yaşanabilecek en büyük zulüm!

Pamuk ellerin geliyor aklıma durduk yere,
Her boşluğa uzanışında
Delirmişçesine ellerimin…
Her kendimi sana yollayışımda,
Güvercinleri geç kalıyor yüreğimin!
Hayalin gecelerime pençe,
Ne yana uçsam hep aynı, kırık kanatlı serçe;
Uykular birer kara delik yokluğunda
Ve yokluğun, çekilebilecek en acı keder!

Sen geliyorsun rüyalarımda kapımın önüne,
Penceremi aralıyorsun
İçeri süzülüyorsun…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yokluğunda ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yokluğunda ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yokluğunda ben şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
şe
şenol eryıldız, @senoleryildiz
2.3.2009 19:07:23
keşke hayallerin gerçek olsa girse pencerenden içeri.ellerine yüreğine sağlık.saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL