Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ediz avşar
ediz avşar

SENİ YAZMAKTAN VAZGEÇMEYECEM

Yorum

SENİ YAZMAKTAN VAZGEÇMEYECEM

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

899

Okunma

SENİ YAZMAKTAN VAZGEÇMEYECEM

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni yazmaktan vazgeçmeyecem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni yazmaktan vazgeçmeyecem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ YAZMAKTAN VAZGEÇMEYECEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
papatya..
papatya.., @papatya--
25.2.2009 18:28:32
vazgecmeyecem degil;))
eyy sevgili sair..
vazgecmiyecegim..
ama siz erkek gibi söylemissiniz,olsun oda güzel..
M. Yücel Demirtaş
M. Yücel Demirtaş, @m-yucel-demirtas
21.2.2009 14:28:03
ETKİLEYİCİ ANLATIM...

GÜZEL BİR ŞİİR ...

TEBRİK EDERİM..

SAYGILAR...
akasyameral
akasyameral, @akasyameral
21.2.2009 14:10:19
SENİ YAZMAKTAN VAZGEÇMEYECEĞİM

Dinle eğer zamanın varsa
Seni yazmaktan vaz geçmeyeceğim
Tıkama kulaklarını
Bu yakarışlarıma
Seni yazmaktan vaz geçmeyeceğim

bu şiiri senin için yazdım kabul et
ekle istersen saygılar..
HÜSEYİN ATMACAOGLU
HÜSEYİN ATMACAOGLU, @huseyinatmacaoglu
21.2.2009 09:30:08
ANLAMLI.....................MEŞAKATLİ.....................TEBRİKLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL