Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
şiirinprensi
şiirinprensi

SEVELİM YAR,SEVİLELİM

Yorum

SEVELİM YAR,SEVİLELİM

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

876

Okunma

SEVELİM YAR,SEVİLELİM

SEVELİM YAR,SEVİLELİM

Hayat çok güzel bir rüya
Yaşayalım doya doya
Dalgalar vursun kıyıya
Sevelim yar,sevilelim

Hayat kısa bir macera
Ömür boyu aşkı ara
Gözler kömür,kaşlar kara
Sevelim yar,sevilelim

Hayat yolu pek incedir
Sevip te küsmek nicedir
Aşk bitimsiz bir gecedir
Sevelim yar,sevilelim

Hayat çılgın akan ırmak
Gam,kederi hemen bırak
Gül neş’eyle yaşama bak
Sevelim yar,sevilelim

Hayat bize gülen ayna
Pınar olup aşkla kayna
Bazan gül,bazan oyna
Sevelim yar,sevilelim

Hayat Hak’tan bir armağan
Hiç ölür mü Hak’la doğan
Umman olur aşkla yağan
Sevelim yar,sevilelim

Nihat Gülle
Şair ve yazar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevelim yar,sevilelim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevelim yar,sevilelim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVELİM YAR,SEVİLELİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Se
Seheryeli_1, @seheryeli-1
28.12.2008 22:02:57
gönlünüze sağlık kaleminiz var olsun
cebirin  defteri
cebirin defteri, @cebirindefteri
28.12.2008 21:05:40
Çok güzel şiir okudum. Teşekkürler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL