Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ankebut
ankebut

EN SEVGiLiYE

Yorum

EN SEVGiLiYE

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1339

Okunma

EN SEVGiLiYE

EN SEVGiLiYE

Bilseydim utandığını güneşin,
Doğarken üzerine...
Fısıldardım kulağına kamerin,
Nurunu senden alsın diye...

ankebut

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
En sevgiliye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz En sevgiliye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EN SEVGiLiYE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cebirin  defteri
cebirin defteri, @cebirindefteri
19.12.2008 08:11:52
Yüreğinize sağlık. Tebrik ederim.
Hakan İlhan Kurt
Hakan İlhan Kurt, @hakanilhankurt
19.12.2008 01:00:46
Bilseydim utandığını güneşin,
Doğarken üzerine...
Fısıldardım kulağına kamerin,
Nurunu senden alsın diye...
maskosu
maskosu, @maskosu
19.12.2008 00:55:54


Bilseydim utandığını güneşin,
Doğarken üzerine...
Fısıldardım kulağına kamerin,
Nurunu senden alsın diye...
******************************
GÖNÜL MUHABBETİN DAİMİ OLSUN İŞN.
SELAM VE DUA İLE
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL