Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (mao)
ramazancelik
ramazancelik

ARŞIN GÖLGESİNDEYİZ

Yorum

ARŞIN GÖLGESİNDEYİZ

( 3 kişi )

3

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

115

Okunma

ARŞIN GÖLGESİNDEYİZ

Ne bir an önce gelir
Ne Tehir eder zaman
Arşın gölgesindeyiz
Ölümün var zaman zaman.
Hacıbektaşlı Şair Ramazan çelik
4-7-2017

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Arşın gölgesindeyiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Arşın gölgesindeyiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ARŞIN GÖLGESİNDEYİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HüznünŞairi
HüznünŞairi, @huznunsairi
15.3.2026 18:56:11
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık üstadım, kaleminiz kavi duygunuz daim olsun.Selam ve saygılarımla.🤲🤲🤲
NİHATYURT, @nihatyurt1
15.3.2026 10:46:06
TEBRİKLER GARDAŞIM
Kısa ama manidar ve harika
Yüreğin var olsun
Emeğine yürğine sağlık
ALLAH cc emanet ol
Selam ve dua ile
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
15.3.2026 00:00:33
Merhaba değerli kalem
Şiir her zaman olduğu gibi güzeldi
Biz de okuduk, kutladık ve alkışladık yürekten, yalansız ve riyasız
Gönlün abat olsun, tüm şiirlerin benzersiz ve de ŞAH ESER olsun
Şiirle kal, sevgiyle kal, sağlıkla kal ve de hoşça kal
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL