"ey dostlarım, dünyada dost yoktur." (aristoteles)
erhantigli
erhantigli

cinaslı dizelerim

Yorum

cinaslı dizelerim

( 2 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

51

Okunma

cinaslı dizelerim

CİNASLI DİZELER
Yusuf’u kuyuya attı yedi kardeşi
Araya bencillik ve kıskaçlık, hırs girince
Kurt değil ama kardeş yedi kardeşi!

Hava bulutlanırsa yağmur başlar yağmaya
Dostluk ve sevgi yok olursa kurtlar başlar yağmaya...

Şu ırmağın delidolu akışını gördün mü,
Suların mehtapta nakışını gördün mü?

Dertler sel oldu, yatağından taşıyor
Her geçen gün, gönlüme gam, keder taşıyor...

Niçin kondun a bülbül, kapımdaki asmaya
Özgürlük sevdalıları kabul edemez tutsaklığı
Götürseler de asmaya...
Erhan Tığlı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Cinaslı dizelerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cinaslı dizelerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
cinaslı dizelerim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şairenin günlüğü
Şairenin günlüğü , @saireningunlugu
3.3.2026 18:36:07
5 puan verdi
Değerli kaleminizi yürekten kutluyorum hocam selâm ve saygılarımla
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL