Fazla yüz bulan, her dediğini yaptıran aşk bezginlik verir; (ovidius)
İlyas Ateş
İlyas Ateş

İşte O Kadar

Yorum

İşte O Kadar

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

71

Okunma

İşte O Kadar

Dünya sadece devlerin çakalların tilki ve söz dinlemez
söz anlamaz porsukların yaşadığı bir cennettir

Sen devlerin çakalların içinde yaşamaya çalışırsın fakat
zamanla seni etkisiz hale getirirler onlar yaşamaya kendi
cennetlerini süslemeye devam ederler sense cenneti
ölümde ararsın işte bu halde ki bir insanın ölmesi kurtuluştur
bunun lamı cimi de yoktur işte o kadar


İlyas Ateş

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İşte o kadar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İşte o kadar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İşte O Kadar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL