On ikinci İmam Muhammed Mehdi Çok yakında gelecektir bilinsin Geldiğinde tam yedi yıl kalacak Deccalların düzeni alt üst olacak
Ezilenler nefes alıp gülecek Şeytanların defterini dürecek Hakkın dilediği kesin olacak Süre dolmak üzere vakit tamamdır
İlyas Ateş
Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiir, bekleyiş ve umut temasını, adaletin ve hakkın zaferiyle birleştirerek güçlü bir şekilde aktarıyor; zamanı ve geleceği kutsal bir perspektifle dile getiriyor. “Vakit tamamdır, umut yakındadır; ezilenin nefesi özgür, hakkın iradesi kesin olacak…” Yüreğinize sağlık hocam. Tebrik ederim, saygılarımla.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Ne paylaşacaksınız?
Şiir, yazı, kitap ya da ileti için hızlıca ilgili alana geçin.