Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Tahir Görenli
Tahir Görenli

BULUTLAR DESEN ÇİZER GÖZÜNDE

Yorum

BULUTLAR DESEN ÇİZER GÖZÜNDE

( 3 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

68

Okunma

BULUTLAR DESEN ÇİZER GÖZÜNDE

Bulutlar desen çizer gözünde,
Gözlerin deniz mavisi gibi.
Hayatın rengi parlar yüzünde,
Güzel turkuaz mavisi gibi.

Gönlümde açan baharın özü,
Umut veriyor manalı sözü.
Yazın ararsan gece, gündüzü,
Güzel turkuaz mavisi gibi.

Sen olmayınca kalbim yaralı,
Aşkın kapısı sana aralı.
Her bakışın bir sevda masalı,
Güzel turkuaz mavisi gibi.

Kaderin rengi solgun biçimde,
Bir tutam sevda kaldı içimde.
Aklım yol arar gizli seçimde,
Güzel turkuaz mavisi gibi.

Sadık kalınca gönlüm akdinde,
Zahiri sevgi, Hak olan dinde.
Aşka tutuldum seher vaktinde,
Güzel turkuaz mavisi gibi.

Tahir Görenli (Zahiri) — 17.11.2025






Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bulutlar desen çizer gözünde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bulutlar desen çizer gözünde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BULUTLAR DESEN ÇİZER GÖZÜNDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kavi66
Kavi66, @kavi661
17.11.2025 14:48:46
5 puan verdi
Duygunuzu sağlık maşallah kıymetlü üstad harika bir eser harika başyapıt olmış
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL