Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Nuh Ali  Berk
Nuh Ali Berk
VİP ÜYE

Kul Hızır

Yorum

Kul Hızır

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

63

Okunma

Kul Hızır

Kul Hızır Nuh Ali Berk
Bir garip Çorumlu

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kul hızır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kul hızır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kul Hızır şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ak şair
ak şair, @aksair
16.11.2025 22:33:41
Kul nuh ali berk hızır
Garip çorumlu hazır

bu anlamlı şiirinize katkı vermek istedim.
selamlar hürmetler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL