Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Orhan Gülaçar
Orhan Gülaçar
VİP ÜYE

MEVSİM YÜREĞİM

Yorum

MEVSİM YÜREĞİM

( 4 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

4,0

Puan

71

Okunma

MEVSİM YÜREĞİM

MEVSİM YÜREĞİM

Benim günüm bahar .
Senin günün kış .
Güneşin sıcağından ...
Baharın renklerinden vereyim .

Üşümüşsün ıslanmışsın .
Çekinme burada insan var
Uzat ellerini
Koruyacak kanat vereyim .

Burada gökyüzü açık,
Yıldızlar var .
Uzat ellerini ,
Sana kısmet dileği vereyim .

Hapsolmuş kaderine teslim olma
Sevmenin tesadüfü yok !,
Uzat ellerini
Sana kalbimin mevsimini vereyim.

Orhan Gülaçar

26.09.2017

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

1.0

25% (1)

Mevsim yüreğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mevsim yüreğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MEVSİM YÜREĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ali Rıza  Coşkun
Ali Rıza Coşkun, @alirizacoskun
14.11.2025 09:53:37
5 puan verdi
Güzeldi üstad yüreğinize kaleminize sağlık.
Kalemin daim olsun inşallah. Selamlar.
Güneşin Kızı Zehra
Güneşin Kızı Zehra, @gunesinkizi1
14.11.2025 09:17:23
5 puan verdi
Şiir, sıcaklığın ve umudun soğuk bir yüreğe uzanan nazik bir dokunuş gibi anlatıldığı, duygulu ve şefkat dolu bir metin. Romantik ve iyileştirici bir atmosfer taşıyor. Yüreğinize sağlık hocam. Selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL