Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yakup simsek
yakup simsek

Seni sevmekle kefeni giymiş saydım

Yorum

Seni sevmekle kefeni giymiş saydım

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

59

Okunma

Seni sevmekle kefeni giymiş saydım

Seni sevmekle kefeni giymiş saydım


seni sevmekle kefeni giymiş saydım
aşkın okunu yüreğime girmiş saydım
aldanma gönül, aldanma ilk adımla Yar’a varmış saydım
ateş yanmasa da aşkın ateşine düşmüş saydım

geçti saymakla ömrüm, boşa geçen sensiz geceleri
çözmekle geçti Elif Mîm’deki sırlı bilmeceleri
sayıklamakla geçti ismimdeki harfleri, heceleri
gel, sırlara bürünmüş, sırlar içinde sırla saklanan Yâr

topraktan geldim, yok iken sevdana büründüm
Yakup iken benlikten çıkıp Sen’le göründüm
ey ciğer parem, cânânım, ölü iken Sen’le dirildim
saymayı unuttum birden, yukarı çıkamadım, hep Bir dedim

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni sevmekle kefeni giymiş saydım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni sevmekle kefeni giymiş saydım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni sevmekle kefeni giymiş saydım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL