Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Dünya Yükünün Hamalı
Dünya Yükünün Hamalı

Nihal'im Sen Kalacaksın

Yorum

Nihal'im Sen Kalacaksın

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

19

Okunma

Nihal'im Sen Kalacaksın

Nihal Hanımefendiciğim....

Aşk bazen bir limandır,
bazen kıyısız bir deniz.
Ve biz,
o denizde yitip giderken,
kendi ruhumuzu unuturuz.

Terk edilme korkusu,
bir insanı nasıl yorar,
nasıl solgun bırakır,
bilirim ben bunu.

Ama unutma,
sevmek kendini yok etmek değil,
kendin olmaktır,
kendi gövdenle durmaktır fırtınada.

Gittiğinde o,
geriye kalan sen olacaksın,
kendi sesin, kendi adın,
kendi kalbinle.

Ve aşk,
bizi yıkan değil,
ayakta tutan olmalı.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nihal'im sen kalacaksın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nihal'im sen kalacaksın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nihal'im Sen Kalacaksın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL