Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yakup simsek
yakup simsek

Bunu Sen Bildin Ben Gafil Oldum

Yorum

Bunu Sen Bildin Ben Gafil Oldum

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

37

Okunma

Bunu Sen Bildin Ben Gafil Oldum

Bunu Sen Bildin Ben Gafil Oldum
(22.02.2008)

Sende gördüm Rabbimin sırlarını,
Sana meyil verdim, sana sevdalandım.
Cemaline bakamadım, nurunla yandım,
Sensiz geçen ömrüme hayıflandım, ağladım.

Karanlık gecelerime nûr oldun,
Bunu sen bildin, ben gafil oldum.
Paslı gönlümü sen saf eyledin,
Bunu sen bildin, ben gafil oldum, ağladım.

Dervişim desem, layık olamadım,
İhvânım desem, ona da eremedim.
Bir sevdanı bildim, o sevdayla yandım,
Bunu sen bildin, ben gafil oldum, ağladım.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bunu sen bildin ben gafil oldum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bunu sen bildin ben gafil oldum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bunu Sen Bildin Ben Gafil Oldum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL