Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yakup simsek
yakup simsek

Şah Damarından Yakın Olan Şah

Yorum

Şah Damarından Yakın Olan Şah

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

42

Okunma

Şah Damarından Yakın Olan Şah

Şah Damarından Yakın Olan Şah


Şah damarımda gizlisin ey Can,
Nefesim sensin, kalbim seninle atan.

Sorarsın gönlüme:
“Niçin ağlıyorsun?”
Bilirsin aslında…
Ama ağlayışım hoşuna gider.

Çünkü o gözyaşında aşk vardır,
Her damlasında “Sen” yankılanır.

Ey Yâr, ey Can,
Sensin her hâlin anlamı,
Sensin varlığın sırrı.

“Gel” diyemem, utanırım hâlimden,
“Gelemem” desem, ezilirim özleminden.

Desen “gel”, kalkacak gücüm yok,
Ama bil ki, umudum hâlâ sensin.

Bir tebessümün yeter bana,
Bir bakışın yeter affa.
Bir nefesin yeter dirilmeye.

Ben, bütün günahlarımla koşarım sana —
Çünkü Sen’in merhametin
Bütün denizlerden daha derin,
Bütün acılardan daha yücedir.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şah damarından yakın olan şah Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şah damarından yakın olan şah şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şah Damarından Yakın Olan Şah şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL