Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
İlyas Ateş
İlyas Ateş

İnsanların Paraya Pula Taptıklarını Gördüm

Yorum

İnsanların Paraya Pula Taptıklarını Gördüm

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

58

Okunma

İnsanların Paraya Pula Taptıklarını Gördüm

İnsanların mala mülke paraya taptıklarını gördüm
sözde ise Allah-a taptıklarını söylediklerini seni ise
Dinsiz ilan ettiklerini

Bu dünya da gözlemlediğim en değerli olan senin
tek yaşam kaynağın olan can dediğimiz canın hiç
bir değerli olmadığını gördüm senin canını dünyalık
için acımadan hemi de Din adına alır sefasını sürerler
Onlar kendilerini Dinli seni ise Dinsizi öldürdük cennetlik
olduk derler sapıklığın aptallığın bu kadar aşırı olduğu
bir dünya insan olabilenlerin kalması onlar için bir
cehennemdir diğerleri için ise bulunmadık bir cennettir

İlyas Ateş

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İnsanların paraya pula taptıklarını gördüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsanların paraya pula taptıklarını gördüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnsanların Paraya Pula Taptıklarını Gördüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL