Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
zakir
zakir

Aşk Güzergâhı

Yorum

Aşk Güzergâhı

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1414

Okunma

Aşk Güzergâhı

Aşk Güzergâhı

Gözüne mil çekilmiş,
Gecelerin sabahı.
İzbe kadırımlara,
Kuş bakışı düşerken.
İçimde titrer gölgen.
Gözlerimden düşmeden,
Al içimdeki ahı,
Tatlı tebessümle sen.

Gül yaprağında suya,
Gün ışığı değmeden,
Gel olayım gözünde,
Senin sürme siyahı.
Her yol kapansın gülüm,
Sen yanımda olunca,
Açılsın önümüzde,
Yalnız aşk güzergâhı.
Ankara,12.11.2008 İ.K

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk güzergâhı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk güzergâhı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk Güzergâhı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İlhami ERDOĞAN/Ozan İlo
İlhami ERDOĞAN/Ozan İlo, @ilhami-erdogan-ozan-ilo
13.11.2008 01:27:13
Mükemmeldi..
Can-ı gönülden kutluyorum.
Muhabbetle.
meselci 3
meselci 3, @meselci3
12.11.2008 21:09:18
çok güzeldi
bu da
...
SIR MAHMUT
SIR MAHMUT, @sirmahmut
12.11.2008 20:56:18
Güzel bir anlatım ve güzel bir çalışmaydı...Kutlarım
başarıların devamını dilerim

selamlar
asi_saevdalinka
asi_saevdalinka, @asi-saevdalinka
12.11.2008 20:55:17
Gün ışığı değmeden,
Gel olayım gözünde...tebrikler çok güzeldi.............
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL