Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Halill
Halill

O GİTTİ ARTIK

Yorum

O GİTTİ ARTIK

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

110

Okunma

O GİTTİ ARTIK

Yokluğun içimde derin bir sancı
Tabipler bulamaz derde ilacı
Dostlarım diyorlar gerçekler acı
O gitti artık dönmez geriye

Hayallerde sendin düşlerde hep sen
Nasıl özledim seni bir bilsen
O akan yaşları gelipte silsen
O gitti artık dönmez diyorlar

O gitti artık dönmez diyorlar
Sen sevdin ama o sevmez diyorlar
Sen onu artık unut diyorlar
Gönülden seven unutulurmu

Razıyım ondan gelecek derde
O mutlu olsun beni düşünme
Seni unutmamı benden isteme
Ancak o isteğin mezarda olur

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

O gitti artık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O gitti artık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O GİTTİ ARTIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL