Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ÖNDER34
ÖNDER34

Bu nasıl insanlık

Yorum

Bu nasıl insanlık

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

136

Okunma

Bu nasıl insanlık

Bu nasıl bir insanlık
Kuyu kazan kazana
Değer mi dünya malı için
Eğip bükmek kolay
Yalan dünya adeletini
Yeterse gücün aynısını yap
Hesap günü mahşerde

Adeletin tek sahibi
Odur hakim ile savcısı
Susar diler konuşur yerine
Hiç şeyi inkar etmeyen
Ellerin kolların gözlerin
Çarpar gerçeği acı acı
İnkarcı olan yüze

Bakmayın medeni sınırlar içinde
Böyle yazıp çizdiğime
Yazsam olmaz yazmasam olmaz
Vijdanım haksıza göz yumaz
Bir çift selam olsun
Bilinçli hak yiyene anlamında
Bu alemde olmaz ise
Görüşürüz elbet yaradanın
Zere kadar şaşmayan adeletinde

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bu nasıl insanlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu nasıl insanlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu nasıl insanlık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL