Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İlyas Ateş
İlyas Ateş

Yetmiş İki Bin Alem Dersin

Yorum

Yetmiş İki Bin Alem Dersin

( 6 kişi )

1

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

118

Okunma

Yetmiş İki Bin Alem Dersin

Alemlerin sahibisin
Dilediğin yapan sensin
Senden başka güç kuvvet yok
Dilediğin yapan sensin

Yetmiş iki bin alem dersin
Hepsinde var olan sensin
Aşık İlyas alemler içinde
Dilediğin yapan sensin

İlyas Ateş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Yetmiş iki bin alem dersin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yetmiş iki bin alem dersin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yetmiş İki Bin Alem Dersin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
se
sedat hünker, @sedathunker
15.9.2025 22:22:31
5 puan verdi
Çok güzel şiir sevgiler saygılar selamlar sağlıcakla kal allahın selameti üstüne olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL