Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mhmtkrkrt
Mhmtkrkrt

GÜNEŞE AŞIK KARTANESİ

Yorum

GÜNEŞE AŞIK KARTANESİ

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

100

Okunma

GÜNEŞE AŞIK KARTANESİ

GÜNEŞE AŞIK KARTANESİ

Buhran olmuştu,zaten Dünyam
Acı ve gözyaşı ile yoğrulmuş benim ,Mayam
Sen sırtımı verdiğim dağ ,arkamda duran Kayam
Bu ilk ölüşüm değil ki, hangisini sana Sayam

Kırdığın,kalp akıttığın gözyaşı dinmez bir dirhem
Seni sensiz yaşamak üç günde etti beni verem
Herkesin toprağa gömdüğü bir filiz iken Çiğdem
Toprak üstünde açmasını sağlayacaktim ben

Üvey gözlerinde ki sabıkalı sevenim ben
Beni hayata bağlayan oldu,yine beni benden eden
Dün seni öyle mutlu edicem ki sasiracaksin demiştin.
Nerden bilirdim ki hediyen olucakti kefen.
"MEHMET KARAKURT"

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Güneşe aşık kartanesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güneşe aşık kartanesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜNEŞE AŞIK KARTANESİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL