Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
mustafa ertürk
mustafa ertürk

Günlerdir yanıyoruz

Yorum

Günlerdir yanıyoruz

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

106

Okunma

Günlerdir yanıyoruz

Günlerdir yanıyoruz görünüm korkunç
Tanımlamaya bir söz kilime bulamıyorum
Bin kez değil sonsuz lanetler az diyorum
Bir yandan dost eli bir yandan yılan dili

Yalan yalan şu yalan bu yalan bir yandan
Depremler yangınlar seller yetmiyor eller
Yer altı yer üstü varlığı talan üstüne talan
Hepsi kuru şatafat uğruna buda mı yalan

Seksen milyon yürek bir olmuş yanıyor
Yürekler yanıyor ağlaşıyor dertli için için
Tüm bu acılara kader deniyorsa ey kader
Bunca zalim olma yanmış yürek kusura kalma
Mustafa Ertürk
29. 07. 2025

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Günlerdir yanıyoruz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Günlerdir yanıyoruz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Günlerdir yanıyoruz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL