İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Mehmet düpel
Mehmet düpel

DURGUN AKLIMLA

Yorum

DURGUN AKLIMLA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

59

Okunma

DURGUN AKLIMLA

Durgun aklımla vazgeçemediğim düşlerimi sorgulamıyorum artık Yokluğun öncesinden sonrasına
olmadığın zamanlarda Hayatı yaşarken boşa geçmiş en zor anlardı diyebiliyorum Şimdi özlemlerimse Belki sığacık belki amasra belki cunda belki de bozca ada
MehmetDüpel 2022.06.11

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Durgun aklımla Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Durgun aklımla şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DURGUN AKLIMLA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL