Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hacı gürbüz
hacı gürbüz

Bu Yürek

Yorum

Bu Yürek

( 1 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

92

Okunma

Bu Yürek

Bu Yürek

Gürbüz’üm Hıçkıra hıçkıra ağlıyor bu yürek, içinde can çekişen bir sevda var

H.G

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bu yürek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu yürek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu Yürek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sakaogluhasankucuk
sakaogluhasankucuk, @sakaogluhasankucuk
13.7.2025 13:49:08
Yüreğimin içinde dayanılmaz sevda var,
Ulaşmak istiyorum, ulaşamıyorum ki,
Aramızda büyük bir engel aşılmaz duvar,
Etrafı bitmiyor ki, dolaşamıyorum ki; diyerek destekliyor, tebrik ediyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL