Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Mehmet düpel
Mehmet düpel

KENDİNİ ZEKİ OLARAK

Yorum

KENDİNİ ZEKİ OLARAK

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

64

Okunma

KENDİNİ ZEKİ OLARAK

Kendini zeki olarak tanımlayan bazı akılların Kendi çöküşlerinin farkına varamayacak kadar Aptalca davranışlar sergilerken şaşırmıyor olduklarında Bir başkasının umurunda olduğunu zannederken değişen hayatta birilerine tutunarak Yaşamaktan başka tercihleri olamaz

MehmetDüpel 2010.11.09

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kendini zeki olarak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kendini zeki olarak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KENDİNİ ZEKİ OLARAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL