Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Sezer Sözer
Sezer Sözer

İHANETÇİ İSTEMEM

Yorum

İHANETÇİ İSTEMEM

( 4 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

167

Okunma

İHANETÇİ İSTEMEM

Yalancının yeri yok, olmaz bende
Ben ona sevgimi layık göremem
Yaptığı ağır gelir yüreğime
Ben yanımda ihanetçi istemem

O benim kalbimi hak etmedi ki
Bir dediğimi iki kez söyletti
Belliydi de beni hiç sevmediği
Üstün gördü benden dostu düşmanı
Ben yanımda ihanetçi istemem

Hiç tutmadı üşüyen ellerimi
Hakir gördü onu seven kalbimi
Daha bulaşmayayım en iyisi
Ben yanımda ihanetçi istemem

Birlikteyken bile kıymet bilmedi
Aktı gözyaşlarım, bir gün silmedi
Gönül yarasına merhem değildi
Cefayı çektirdi, sefayı etti
Ben yanımda ihanetçi istemem

Sezer Sözer

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

İhanetçi istemem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İhanetçi istemem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İHANETÇİ İSTEMEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL