Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

MAZİ KİTABI

Yorum

MAZİ KİTABI

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

56

Okunma

MAZİ KİTABI




Para bizimle saklambaç oynuyor
İnsanlar tatil yapamıyor,düş kuramıyor
Güveni kaybettik artık rahat uyunmuyor
Mazi bizim acılarımızı yazacak kadar acımasız...


Çocuklar cipsle kolayla büyüyor
Hamur yığını marka otuz TL’ye alınıyor
Bakıyorum insanlar birbirini anlamada geç kalıyor
Bence en büyük sevgi,servet mütevazilik artık


Doğa ağlıyor biz ağlıyoruz
Nasıl birbirimize böyle hoyrat davranıyoruz
Medeniyeti,hoşgörüyü nasılda kirletiyoruz
’’Çevre canların kalbidir ’’değerini bilmiyoruz





08 Haziran 2025
Mersin
Saat;21.50

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Mazi kitabı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mazi kitabı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MAZİ KİTABI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL