Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
H. Faruk Dal
H. Faruk Dal

Kirli Dudaklar

Yorum

Kirli Dudaklar

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

54

Okunma

Kirli Dudaklar


Beni sevdiğini söylerken
Başka birinin teninde unuttun kendini.
Sarhoşmuşsun…
Ne fark eder?
Alkol mazeret olamaz,
İhanetin vicdanı yoktur çünkü.

Üstü çıplak bir adam…
Tanımıyorsun adını bile.
Öptü seni.
Ve sen —
Yetmedi.
Bir daha uzattın dudaklarını ona,
Sanki sevda değil, bedenmiş senin için değer.

Ben seni severken kendimi eksilttim.
Sen kendini sunarken başkalarına,
Hiç düşünmedin bendeki yerini.
Ne onur kaldı sende,
Ne de hatırlanacak bir masumluk.

Anladım ki, bazı kadınlar çiçek değil,
Diken olur insana.
Sen sevda değildin bana,
Sadece geç kalınmış bir uyarıydı varlığın:
"Her güzel yüze güvenme."

Şimdi ne adını anmak isterim,
Ne de geçmişe dönmek.
Seninle ilgili en güzel şey,
Seni artık istememem.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kirli dudaklar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kirli dudaklar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kirli Dudaklar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL