Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Vaha Sahra
Vaha Sahra

Bir Adam Bir Kadın

Yorum

Bir Adam Bir Kadın

( 9 kişi )

1

Yorum

36

Beğeni

4,9

Puan

310

Okunma

Bir Adam Bir Kadın

aşk, soyut kalmıştır
ihtirasların gölgesinde
kaçıp
ruhun ateşine sokulan
bir kadın
kıvranıp durur düşlerinde
dişleri, suya sivrilen
bir adamın koynunda
dişe diş
göze göz
hatıralardan dökülen
mor izleri sayıklar
şehvetin çirkin ellerinde
kaybolur işte böyle masallar
aşk için çarpışmaktan
vazgeçer ruh
bir kadın kıvranıp,
sokulur yeniden düşlerine,
dişlerine sızar günah…

Vaha Sahra
30 Mayıs 2025
02:49


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

89% (8)

4.0

11% (1)

Bir adam bir kadın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir adam bir kadın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Adam Bir Kadın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
dördüncü cemre
dördüncü cemre, @dorduncucemre
30.5.2025 15:23:01
Ateşemi yürüyordu,ateşimi çağırıyordu,
Bir rüzgarın hiddeti,bir suyun sabrı,
Vazgeçiş ve teslimiyet,
Direnmeden...Hüküm kesin...
Tebrikliyorum çokca...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL