Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
A u B a D e
A u B a D e

Uzayın Sırrı

Yorum

Uzayın Sırrı

( 4 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

4,8

Puan

148

Okunma

Uzayın Sırrı



Dünya küçük,alem büyük zamansız
Men diyarında bambaşka canlar var
Sistematik düzeniyle cevapsız
Git ha git, ne yolu var, ne izi var.

Tanecikler arası moleküllerden
Polarizasyon etkileşiminden
Oluşumlar çarpışır kuvvetinden
Yoğunluk uzayın genlerinde var.

Etki, tepkidir onun puf noktası
Debye kuvveti olmalı şeması
Kuantum da yazmaz açıklaması
Dönüşüm boşluğun lugatında var.

Nesnelerin boyutu çarpışarak
Ölçeksiz hacimleri yaklaşarak
Yıldızlar biçimlenir karışarak
Her bir yıldızın gezegenleri var.



Mustafa Yaman
28 mayıs 2025

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

4.0

25% (1)

Uzayın sırrı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uzayın sırrı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uzayın Sırrı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL