Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ergün  FADILOĞLU
Ergün FADILOĞLU

Seninle Geçmişime Yolculuk

Yorum

Seninle Geçmişime Yolculuk

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

2,0

Puan

135

Okunma

Seninle Geçmişime Yolculuk

Seninle aynı mahallede doğmadım
Aynı parkta hiç oynamadım
Aynı okul sıralarında alfabeyi de okumadım
Sahi, ben seninle aynı şehirden bile değilim

Nasıl oluyor da
gözlerimi dünyaya açtığım zamandan beri,
sanki seninle birlikte yaşamışım hissi içindeyim.

Zihnimde bir kare;
bir bakıyorum kırlarda koşuyoruz ve o,
başına papatyalardan taç takmış.
Yahut, kapı önünde durup ne zaman geleceğim diye yollara bakmış.

Geriye dönüp bakıyorum da
sensiz yaşanmış tek bir anım bile yok.
Öyle ki zaman hep seninle akmış

Ve sonra anlıyorsun ki,
"sevmek"
Sadece geleceğe doğru değil
biraz da sevdiğinin ellerinden tutup
Geçmişinin sokaklarında gezinerek o boşlukları doldurmakmış.

Erfani Şair. 20.05.2025


Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

2.0

100% (1)

Seninle geçmişime yolculuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seninle geçmişime yolculuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seninle Geçmişime Yolculuk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL