Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Kalemden Düşler
Kalemden Düşler

Yokluğunda Olanlar

Yorum

Yokluğunda Olanlar

( 6 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

4,7

Puan

146

Okunma

Yokluğunda Olanlar


İnanamam kalbimi sana kaptırmama
Tiz bir çığlık gibi acı çekerim

Anlayamam, anlatamam onlara
Dertlerimi aşkıma, aşkımı kalbime saplarım

O acıyı tatmayı, acıyla oynamaya
Renklerin en karasına dönüşmeye benzetirim

İnat ederim seni sevmemeye
Kalbim senin için atarken bile

Yokluğunda içimden sökmeye çalıyorum seni
Ama her parçada biraz daha kanıyorum

Ağızımdan dökülen her kelime
Boğazıma düğümleniyor gitgide

Ellerim titriyor, yüreğim sıkışıyor
Ama hâlâ adını fısıldıyor rüzgar

Herkes gözümün önünden kayboluyor
Bir sen kalıyorsun zihnimin en derininde

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

83% (5)

3.0

17% (1)

Yokluğunda olanlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yokluğunda olanlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yokluğunda Olanlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
andelip
andelip, @andelip
18.5.2025 21:30:06
Ümit bahşeden bu duygu dolu şiirinizi tebrik ediyorum..
nice güzel şiirlere diyorum
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
18.5.2025 13:02:29
Beğeni:
11
Okunma:
146
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL