Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Vaha Sahra
Vaha Sahra

Yara Ağzı 1

Yorum

Yara Ağzı 1

( 4 kişi )

1

Yorum

22

Beğeni

5,0

Puan

212

Okunma

Yara Ağzı 1

yüz sürer kabuğuna yara
kanmanın,
kanamalı dostluğudur
bilinir
açılsa içi
kabuğu yaren tutması
kusur tutulur yaraya
kırmızı çizgisinde kırgınlığının
iki gözü iki dünya
can suyu toprağına

önsözü umut aşkın
son sözü yangın

gün gelir
gül açılır
bülbül öter
pekişir
yara yaraya
yakışır

Vaha Sahra
18 05 2025
01:00

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yara ağzı 1 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yara ağzı 1 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yara Ağzı 1 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
dördüncü cemre
dördüncü cemre, @dorduncucemre
18.5.2025 08:56:37
"Bazı insanlar şiir sevmez,çünkü onların yaraları yoktur,yaraladıkları vardır." der Attila, şiiri sevdim tebrikliyorum çokça.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL